Je bent niet de enige…

Je bent niet de enige die in de valkuil van verslaving is getuimeld. Je bent ook niet van de ene dag op de andere afhankelijk geworden en het duurde een tijd vooraleer je besefte dat je een probleem hebt.

Daar gaan meestal jaren overheen. Maar het is nooit te laat! Je kunt jezelf bevrijden. Het gaat niet vanzelf en in je eentje is het erg moeilijk. Maar het kàn.

Met de hulp van SOS Nuchterheid kun je de weg naar een leven zonder verslaving terugvinden. En vooral: inzien dat een leven zonder drank, drugs, pillen of gokken een mooi en prettig leven kan zijn. Jouw leven.

Werken aan jezelf

Stuur je leven een andere richting uit. Door te werken aan jezelf, maar samen met anderen.

Met mensen die voor dezelfde uitdagingen staan of stonden en die dus goed weten wat je voelt, hoe moeilijk je het hebt. Hoe moeilijk het is om te ontsnappen uit de valkuil waar je in getuimeld bent.

Je leert inzien dat je – ondanks je jaren van afhankelijkheid – nog steeds een waardevol persoon bent en dat je je leven weer in eigen handen kunt nemen. Erover praten is al een begin.

SOS Nuchterheid is er voor iedereen, dus ook voor jou!

Voor iedereen die zich uit de spiraal van afhankelijkheid wil losmaken. Het maakt ook niet uit van welk middel je afhankelijk bent.

Drank, drugs, medicijnen … Als jij zélf aanvoelt dat je door je verslaving niet meer ‘vrij’ kunt zijn ben je al op goede weg. Dan is het nu het moment om contact op te nemen met SOS Nuchterheid.

Raadpleeg onder de rubriek ‘Aanspreekpunten’ de activiteiten van SOS Nuchterheid in je buurt.
Voor onmiddellijke hulp kun je altijd ons hulpnummer bellen: 09 330 35 25. 06u/22u – 7 dagen op 7.

SOS Nuchterheid: een nuchtere kijk op verslaving.

 

“Mijn nuchterheid, die is van mij. Daar mag niemand aankomen”
– Monique