Podcast ‘Zeg eens AA: Alcohol Alarm!’

Stress/Stille-thuisdrinker/Bingedrinker/Perfectionist/Erfelijk/Burn-out/Gastric bypass/Of… Check!

We grijpen steeds meer naar de fles. Wat zijn jouw triggers en waar ligt de problematische grens? Is de stap naar hulp te groot of net een duwtje nodig, luister dan naar dit “STOPcast” programma. Met een vleugje humor neemt Evi Heyndrickx je mee in haar ontwapenend verhaal. Ludiek gaat ze in dialoog met getuigen, specialisten om dé methodiek te vinden om jouw foute patronen te doorbreken. Soms praat ze tegen zichzelf (herkenbaar?), vanaf nu kan je stiekem meeluisteren.

 

# 8 Partner, kind, ouder van…of zelf probleemdrinker? Niemand staat er alleen voor!

Deze instanties helpen jou als omgeving of probleemdrinker op weg!

“We kennen allemaal wel minstens één probleemdrinker, toch? Of je geeft het toe zelf te zijn, sterk. Alcohol infecteert niet enkel de probleemdrinker, maar ook zijn/haar omgeving die er machteloos op toekijkt. Als omgeving krijg je vaak het gevoel in de kou te staan en ongewild te worden meegesleurd in de valkuien en egoïsme van een verslaving.”

“Welke  instanties zijn er waar je zowel als partner, ouder of kind én probleemdrinker….HULP kan vinden? Een verfrissend luisteraanbod voor volwassen én jongeren die op zoek zijn naar hulp. Als ik deze organisaties had gekend, was het dan niet zover gekomen? Was ik dan nu een Al-Anoner in plaats van een AA’er? Luister nu naar mijn 3 nuchtere gasten, waarbij dank voor hun komst in mijn saloon! Je staat er niet alleen voor!”

Luister mee op https://open.spotify.com/episode/2mcUUrgaSLSGuaC8Dzvf65